» POSTDUIVEN IN IJSSELSTEIN
Foto HALLO EN WELKOM OP ONZE SITE!


Wij zijn Antoine (49) en Wessel (14) van den Engel en wij wonen in IJsselstein.
Ik, Antoine, ben getrouwd met Mariska en naast Wessel zijn er ook nog de kinderen Robbin en Merel. De laatste 2 wonen sinds dit jaar op zichzelf. Ook zijn er nog de katten Barrel en Poerkie ,de honden Billie en Nikita en een aantal konijntjes.
Wessel heeft ook een aquarium.

Omdat Wessel steeds meer interesse kreeg in de duiven heeft hij sinds een paar jaar ook zijn eigen duiven en zijn we in combinatie gaan vliegen. Wessel is sinds dit jaar ook de opvolger van Sven van Houten als "krabber" op de hokken bij Gerard Schalkwijk in Lopik. De man van Travipharma. Elke zaterdag op de fiets naar Lopik om de duiven te verzorgen en de hokken schoon te maken. En ook als Gerard met vakantie is loopt Wessel zijn duiven na.

Op deze site gaat het echter niet alleen over onze eigen postduiven maar ook over ons onderlinge fondclubje waar enkele echte topmelkers in zitten.

Wij zijn lid van postduivenvereniging De Groene Olijftak in IJsselstein. Een zeer grote vereniging in de Afdeling 7.

Sinds 2010 ben ik, Antoine, ook 6 jaar op pad geweest voor de Fondclub Utrecht om kleine reportages te maken bij alle vluchtwinnaars van de fondclub. Deze kwamen altijd in het kampioenenboek van de fondclub.

Ik hoop dat u het een leuke site vindt en er regelmatig even op terugkeert en we vinden het ook leuk als u een mening over onze site in het gastenboek zet.
[ terug... ]Omhoog

Maak vrienden

LINKS

  • HIERONDER VIND U EEN AANTAL LEUKE EN INTERESSANTE LINKS

WITTE BRUIDSDUIVEN

TOPDUIVEN en GEZONDHEID

GERARD SCHALKWIJK

BARCELONA OP 1354 km.

SIMON IJNSEN, AMELAND

GERT_JAN KNOOP, EST

Jonny Koetze, Utrecht

FOND BOVEN DE RIVIEREN

ALLES OVER DE ZLU

DUIVENMARKTPLAATS.NL

STUKJE HISTORIE

LEUKE BELGISCHE SITE

U OOK EEN EIGEN WEBSITE?

HET WEER

- - - - - - - - - - - -


Copyright 2002-2018